Rejseforedrag - "Der sker det der sker"

Du sidder måske lige nu og tænker: Hvad kan jeg bruge et rejseforedrag til lige nu? Der er fortsat pandemi og der er stadig en del restriktioner i hele verden.

Men dette er ikke “bare” et foredrag, hvor du hører om en personlig rejse og ser en masse billeder. – Foredraget er blevet til efter en 8 måneders solo backpackerrejse i Centralamerika, hvor en masse ting var planlagt på forhånd, men grundet nogle uforudsete ting, så måtte jeg ændre kurs og tage nogle vigtige beslutninger, som havde konsekvenser for resten af turen. Det er bl.a. nogle af de ting jeg kommer ind på og derfor overskriften “Der sker det der sker”.

Dette foredrag har fokus på nogle vigtige temaer og emner, om at turde stå ved sig selv, turde slippe kontrollen, at turde ændre kurs, at tillade forandringer og være udenfor sin komfort zone samt hvad det vil sige at have tillid til sig selv og universet. – Vigtige emner, som er med til at udvikle os som mennesker og jeg ønsker at fortælle om mine erfaringer samt inspirere andre så de også tør følge deres drømme og mål.

Derudover får du også en masse gode tips omkring hvad du skal være særlig opmærksom på, når du rejser alene som backpacker samt alle de ting man er nød til at tage højde for inden selve rejsen.

Dette foredrag er derfor ISÆR oplagt for.....

Ring og få en gratis uforpligtende samtale for mere information.