Yellow House Hostel B&B

Yellow House Hostel B&B

Så er jeg retur i civilisationen og tilbage i Antigua som jeg sådan elsker. Jeg har været sådan i tvivl om hvad jeg skulle bruge mine 2 uger på efter min tid på Earth Lodge. Især fordi mange foreslår og anbefaler stærkt at jeg skal tage nogle dage ved Lago Atitlan, eller rejse nord på og se Semuc Champey, Flores, Tikal, osv. hvilket nærmest er et must, når man har så god tid og er i Guatemala.. Men jeg er mættet af nye relationer og mennesker, af nye oplevelser og jeg har mindst af alt lyst til at rejse rundt med min efterhånden lidt for meget bagage. Så, hvorfor gøre en helt masse, når man nu elsker den by og det område man befinder sig i?

Jeg ankom til Antigua tirsdag den 29. januar og havde kun booket en enkelt nat i en “dorm” (fælles sovesal) på “Yellow House Hostel B&B” i Antigua. – Og stedet er rigtig hyggeligt og med fantastisk imødekommende personale. Men efter den nat, med snorkende sovekammerater og nye omgivelser samt trafik fra gaden, blev det ikke til meget søvn, og for første gang i ca 3 måneder havde jeg det nærmest varmt om natten. Det var skørt at opleve. – Dagen efter tog jeg mig en gåtur og ville undersøge hvilke muligheder jeg havde, for ikke at skulle tilbringe mange nætter i en fælles sovesal og hvad der fandtes af hoteller og hostals med private værelser osv.. Og efter 7 forskellige besøg og en dejlig formiddagstur, så besluttede jeg mig for at blive hvor jeg var. Yellow House gav mig nemlig et fint tilbud. Jeg kunne få mit eget lille private værelse for 13 nætter inkl. morgenmad for Q 100 (88 DKK pr. døgn). Og Yellow House har desuden en smadder hyggelig lille patio samt en overdækket tagterrasse med hængekøjer og masser af planter. Det er smadder hyggeligt og det passer perfekt til mig og mine behov lige nu. Jeg kan derfor varmt anbefale Yellow House Hostel B&B og de har en fantastisk morgenmadsservering.

Så – i Antigua har jeg altså valgt at være og tilbringe min tid frem til den 12. februar, hvor mit fly afgår til Costa Rica fra Guatemala City og hvor jeg mødes med min mor.. (yeeaaa – jubbiii).

Amanda

Jeg hedder Amanda. Jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er rejseekspert og min hjemmeside omhandler lige nu mine rejser.

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Eva

  Hej jeg har hørt om en dansk kunstner der skulle have malet store billeder i Antigua for flere år siden. Ved du hvor det findes? Hilsen Eva

  1. Amanda

   Hvis ikke jeg tager meget fejl er det ham, som hedder Jørn Bie. Han har malet mange vægmalerier i Antigua. Et af de størte er i ét af de ældste paladser – nu nænsomt restaureret af et fast bosiddende amerikansk par. Der skulle også findes nogle af hans værker på Doña Luisa, hvilket er et spisested midt i Antigua, med en hyggelig patio (gård). Hele første sal er fyldt med kunst.

 2. DRB

  Exⅽellent post. I used to be checking cоnstantly this weЬlog and I am impresѕed!
  Extremely helpful information specifically the lwst
  phaѕe 🙂 I care fοr such information much. I was seeking this certain info for a very long time.
  Thanks ɑnd best of luck.

Skriv et svar