You are currently viewing Vil du spare penge mens du rejser?

Vil du spare penge mens du rejser?

  • Post author:

Ønsker du at rejse, få en oplevelse for livet og spare penge samtidigt? Så læs med her. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt ik’? Du kan nemlig spare mange penge ved at give en hånd med ude i den store verden, hvor det behøves og ud over at spare penge, så er der flere gode fordele ved at hjælpe. – Læs mere om fordelene i mit forrige blogindlæg “At arbejde som frivillig”.

Jeg har ikke de store erfaringer omkring dét, at arbejde som frivillig, da jeg kun har prøvet det to gange, men én gang skal jo være den første og jeg blev ret bidt af det, så her er jeg. Efter 6 ugers erfarring som volontør, anbefaler jeg derfor at alle prøver at arbejde som frivillig mindst én gang i deres liv, på et eller andet tidspunkt. 

Der findes mange måder at gøre det på og et hav af hjemmesider, man kan søge igennem. Nogle organisationer tager penge for at koordinere, planlægge og kommunikere osv. men så sparer man jo ikke penge. Jeg anbefaler derfor at du selv koordinerer og kommunikerer med de steder, hvor de søger arbejdskraft. Jeg selv har benyttet hjemmesiden “workaway”, som er en fantastisk nem og overskuelig side, for både virksomheder og arbejdssøgende. Hos “workaway” betaler du kun omkring 35 $ om året, for at have en profil, og det giver dig mulighed samt adgang til, at skrive, søge og kommunikere med hele verden.

Der findes en decideret søgefunktion, hvor du kan skrive hvilket land du søger, hvilken måned og evt. et kriterie. Det ville se således ud:

På selve siden, under din profil, kan du skrive lidt om dig selv, hvilke arbejdsfaringer du har, eller hvad du er god til. Du kan også skrive hvad du interesserer dig for eller hvad du kan tilbyde. Det er også en god idé at tilføje hvilke sprogkundskaber du har og hvilke(t) land(e) du har intentioner om at besøge og evt. hvor lang tid du kan tilbyde at arbejde.

Hjemmesiden kan også bruges til at finde andre rejsende. På den måde kan man komme i kontakt med andre, som skal rejse i de samme lande som én selv og måske man beslutter sig for at lave noget frivilligtarbejde sammen.

Det er supernemt og både folk som søger arbejdskraft samt rejsende som søger arbejde, kan kontakte hinanden, så længe man har oprettet en profil.

Det var bl.a. gennem denne hjemmeside at Andrea fra Peru fandt min profil og tog kontakt til mig, helt tilbage i August. Og det var også gennem “workaway” at Earth Lodge spottede min profil og skrev til mig og spurgte om jeg ville arbejde for dem.

Har du brug for hjælp eller er i tvivl om hvordan hjemmesiden virker osv., så er du velkommen til at kontakte mig, og så skal jeg nok hjælpe dig.

Her er et direkte link til hjemmesiden: Workaway

 

Skriv et svar