You are currently viewing Tilpas dig din destination

Tilpas dig din destination

  • Post author:

Fire gode råd til at befinde sig et nyt sted som solorejsende. 

1. Vær tålmodig: Det kan være udfordrende at ankomme til et nyt sted alene. Tag dig derfor god tid til at undersøge omgivelserne, stedet, dine muligheder som besøgende, forbehold osv. Tag en dag ad gangen og giv dig selv mindst én dag til at slappe af, se byens funktion og bosætte sig i.

2. Vær proaktiv: Hvis du er usikker på dig selv, så spørg de lokale til råds. Hvis du bor på et hostel eller et hotel, så bliver receptionisterne dine bedste venner, det nye sted du befinder dig. Hvis du står et sted og ser søgende og usikker ud, kan jeg garantere dig for, at du tiltrækker mere opmærksomhed, end hvis du går målrettet og ved hvor du er på vej hen. Du kan tilmed komme til at bede om hjælp, hos de forkerte mennesker, hvis uheldet er ude.

3. Kend dit bykort: Vær bevidst om hvilken vej der er op og ned. Undersøg dit kort grundigt INDEN du begiver dig ud i byen. Få en følelse af retning ved hjælp af store bygninger, reklamer, monumenter, store hovedveje, osv. Hvad ligger i nærheden af hvor du bor eller dér du skal hen?

4. Vær diskret: Vær anstændig klædt og tiltræk så lidt opmærksomhed som overhoved muligt. Lad de dyre smykker blive hjemme og hav så lidt fotoudstyr med dig som muligt. Det er en god idé at generelt undgå uønsket opmærksomhed.

 

Har du flere gode råd, som andre rejsende bør kende til? Så skriv dem i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar