Om Ricos Orbis

Hvad er Ricos Orbis og hvem er jeg?

Jeg hedder Amanda og jeg er stifter af Ricos Orbis. Men hvorfor netop dette navn? Ricos, fordi jeg hedder Rico til efternavn. Orbis fordi det er Ricos ”verden”. På min hjemmeside kan du læse om mit verdensbillede og det som rør sig i Ricos Verden. - Jeg er vokset op i en andalusisk landsby udenfor Málaga og har spansk familie. Jeg rejser jævnligt til Spanien og er så heldig, at jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er uddannet rejseleder, og har bl.a. arbejdet på Tenerife, i Thailand og Tyrkiet. Jeg er også uddannet svømmelærer og har også specialiseret mig indenfor babysvømning. Efter fire år på lærerseminariet blev jeg uddannet skolelærer og har arbejdet på en dansk folkeskole siden.

Hvad kan jeg lide?

Jeg elsker at rejse. Jeg rejser for at opleve nye kulturer, for at møde lokalbefolkningen, for at lære om andre samfund, høre og opleve om deres traditioner samt madkulturer. Jeg er nysgerrig på livet og nysgerrig på hvor forskellige vi mennesker kan leve og have en hverdag på.

Lige nu:

Lige nu arbejder jeg som svømmelærer i Gentofte og når jeg ikke underviser og render rundt i svømmehallen, så arbejder jeg på min børnebog. Dette projekt er opstået, efter at have opholdt mig 8 måneder i Mellemamerika, hvor jeg befandt mig 5,5 måneder i Guatemala. Her arbejdede jeg som frivilligt flere forskellige steder, for at blive klogere på børnene hverdag og deres levemåder. Min kommende børnebog er derfor en bog, hvor du kan læse om guatemalanske børns egne historier samt en kulturbog, hvor du finder madopskrifter, kan lære spansk, reflektere og lære en masse om Guatemalas historie.

Min hjemmeside:

På min blog kan du læse om min rejse og læse om løst og fast om mine tanker, refleksioner, få gode råd, baseret på egen erfaringer samt se nogle billeder og videoer, som jeg har taget undervejs.

Sociale Medier:

Du kan desuden finde Ricos Orbis på de sociale medier og Ricos Orbis har også en youtubekanal, hvor du kan se videoer fra rejsen. Du er velkommen til at smide en kommentar eller stille et spørgsmål i bloggen eller kontakt mig.

Kontakt Amanda - Ricos Orbis