You are currently viewing Por que no? – Restaurant

Por que no? – Restaurant

  • Post author:

Flere gange har folk anbefalet mig, at jeg skulle besøge restauranten “Por que no?” (Også skrevet således: XQNO?) mens jeg var i Antigua – Så, en dag, da jeg var på en længere spadseretur i Antigua, gik jeg forbi det udpegede sted op til flere gange uden at finde restauranten. Jeg ville nemlig orientere mig om åbningstider og tjekke stedet ud, men efter en masse vandren frem og tilbage, gik det op for mig, at restauranten var lukket og udefra kan man slet ikke se, at det er et spisested, så man skal vide nøjagtigt på hvilket gadehjørne restauranten ligger. Desuden er dette sted møg populært og meget lille, så det kræver, at man reserverer bord. Og det ER virkelig et besøg værd. Jeg havde fornøjelsen af, at besøge stedet med en veninde og jeg havde en rigtig god oplevelse.

Ønsker du at få en unik oplevelse?
Er du til rigtig god mad?
Og har du værdi på at sidde i hyggelige omgivelser
?

Så er “Por que no?” Helt sikkert et sted for dig. – Dog skal man være opmærksom på, at man sidder tæt og bordene er små. Man kan godt sidde nede i gadehøjde, på barstole ved et højbord ud til gaden eller langs med det 1,5 meter korte barbord. Men ellers skal man være opmærksom på, at selve serveringen og restaurantbordene er på 1. sal og for at komme der op skal man kunne gå på stejle trapper og uden gelænder. Dog er der et reb, som man kan holde fast i. Det helt særlige ved dette sted er at der står navne og ting skrevet på alle vægge, borde og stole, så når man besøger stedet, får man samtidigt udleveret en tuschpen, så man selv har mulighed for at skrive noget og sætte sit præg i restauranten et sted, hvor man ellers nu kan finde en plads.

Restauranten ligger i Antigua – Guatemala på denne adresse nedenfor og har følgende åbningstider.

Du kan også tage et kig på XQNO? hjemmeside og dér finder du bl.a. deres kontaktoplysninger, så du kan reservere dit bord. Stedet er hverken vildt dyrt eller billigt, men tilbyder rigtig god mad til en rimelig pris.

Skriv et svar