You are currently viewing Panajachel – Panaderia El Cardamomo

Panajachel – Panaderia El Cardamomo

  • Post author:

Hvis du skal en tur til søen Atitlán i Guatemala, så kommer du helt sikkert også forbi byen Panajachel, for herfra sejler alle bådene ud til de andre landsbyer omkring søen.

I Panajachel finder du bl.a. “Panaderia Cardamomo”, som på dansk betyder “Kardemommebageren”. Det er en rigtig hyggelig lille café, som ejes af et finsk par og flere af deres produkter er Skandinaviske og hovedsageligt finske. Stedet har billig og lækker morgenmad og sælger også ud af deres brød og kager. Her finder du bl.a. en af de bedste kardemomme-snegle jeg nogensinde har smagt for kun 15 quetzal pr. stk. (12,50 kr / 1,9 $) De har dejlig kaffe og en alsidig menu og man sidder rigtig hyggeligt på deres lille terrasse ud til vejen. – Lige nu søger de faktisk hjælpende hænder til caféen og på længere sigt ønsker de også at sælge caféen. Hvis nogen skulle have interesse, så kan man kontakte dem på e-mail: lotswife@post.com

Hvor befandt jeg mig: På en hyggelig café i Panajachel

Hvem mødte jeg: Et finsk par, to mexikanere og 9 costaricanere

Hvad overraskede: At der fandtes sådan en hyggelig café med ‘skandinavisk’ bager.

Hvad skal man huske på: At se hvilke muligheder og steder der findes, og ikke bare tage det første og det nærmeste man støder på.

Skriv et svar