Det bedste ved Earth Lodge er nok deres mad, hvor det meste er organisk og økologisk samt den uimodståelige udsigt, som er forskellig hver eneste dag.
Det trælse er nok, at jeg bor som jeg gør og at værelset er så koldt og fugtigt.
Det sjoveste er nok at stå i baren, når der er happy hour, og lære at lave en masse forskellige drinks og være bartender.
Det fedeste er nok mine kollegaer og deres humor samt deres måde at være på.
Det hårdeste er, at bevæge sig rundt op og ned ad bjerget og på hele området, fordi jo højere, man kommer op, des mindre ilt rummer luften, og Earth Lodge er i ca. 1800 meters højde. Der er meget mindre ilt, og det er tydeligt at kroppen bliver hurtig træt. Få gange er jeg blevet decideret svimmel og forpustet og orker kun at gå langsomt.
Det mest lærerige er nok at opleve hvordan sådan et sted fungerer med ansatte fra mange kulturer, systemer, tjeklister, optælling, rutiner, indkøb, ansvarsområder, lønninger, rengøring, med videre.
Det hyggeligste er nok at der er så mange hunde og katte på området samt at der er pejs og stearinlys om aftenen.
Den største udfordring er nok at tale spansk og engelsk hver dag og at det ikke er et spansk, som jeg er vant til.
Det mest provokerende er, at jeg ikke kan dele dette sted eller denne oplevelse “rigtigt” i virkeligheden med min familie og venner, fordi de alle er så langt væk.