En kasse midt i stuen

En kasse midt i stuen

Jeg ved endnu ikke, hvor meget tid jeg skal befinde mig i bjergene, hvor der kan være køligere end ved kysten. Jeg ved heller ikke om der er lige gode forhold de steder jeg kommer rundt eller om jeg skal tage højde for noget ekstra særligt, mht. et bestemt sted osv. Jeg har derfor sat en kasse op i min stue, hvor jeg samler de ting, som jeg tænker jeg kunne få brug for på min rejse. På den måde skal jeg ikke gå rundt og huske på, hvor alle de (måske) nødvendige ting befinder sig i mit hjem, når rejsedagen nærmer sig. I stedet kan jeg med det samme ligge tingene i kassen. Der ligger allerede ting som fx en særlig pung med ekstra lommer, mine solbriller, et sy sæt, lommelygte, lommekniv, ekstra høretelefoner, ørepropper, myggespray, en sarong, osv. Først nogle dage før afrejse, når jeg skal begynde at pakke og se på min bagage, kigger jeg på indholdet i kassen og grovsorterer i tingene.

Amanda

Jeg hedder Amanda. Jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er rejseekspert og min hjemmeside omhandler lige nu mine rejser.

Skriv et svar