You are currently viewing Det roder, det banker – også med tanker

Det roder, det banker – også med tanker

  • Post author:
rod på bordet

Kender du den følelse, når man virkelig er spændt på noget nyt?

Man ved ikke helt om følelsen er rar eller ubehagelig? Sommerfugle i maven eller ej, men kroppen reagerer på det ukendte og det uforudsigelige. – Jeg selv kan have tendens til at lukke hele verden ude, gå helt ind i mig selv og være i min helt egen osteklokke, for ikke at “genere” nogen med alle mine blandede følelser i form af frustrationer, spekulationer samt begejstring. – Samtidigt har jeg også brug for at dele og blive rummet, når der skal ske mig noget nyt.

Lige nu, i dette øjeblik er der tre uger til afrejse. Tre uger til selve eventyret begynder. – Men hey,… eventyret og selve (udviklings)rejsen begyndte for flere måneder siden. Jeg har haft travlt med at søge legat, få beskrevet min drøm, forberede mig på en hård afsked med job og søde kollegaer, skabe relationer til mennesker på den anden side af jorden samt forberedt mig ren mentalt lidt hver dag. Det går langsomt op for mog, at der faktisk er virkelig kort tid til afrejse nu, og jeg aner ikke hvad jeg bliver mødt med. Jeg har nogle ønsker og forventninger til hvordan min rejse evt. kan forløbe sig, men jeg glædes over at kunne være spontan, ‘go with the flow’, og takke ja, til de tilbud og ting, som møder mig på min vej. Glæder mig også til at byde de uforudsete udfordringer velkommen. Det er i disse situationer jeg vokser og har mulighed for, at lære en masse omkring mig selv.