You are currently viewing De to uger efter min tid på Earth Lodge

De to uger efter min tid på Earth Lodge

  • Post author:

Efter min tid på Earth Lodge har jeg allerede oplevet (igen) en hel masse ting. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle bruge mine to uger på inden jeg skulle til Costa Rica og mødes med min mor. Mange anbefalede diverse steder i Guatemala og spurgte: “Hvorfor gør du ikke dit og hvorfor gør du ikke dat”... “hvorfor tager du ikke hen til blablabla og ser det og det” osv.. Men jeg havde ikke behov for at pendle rundt og endnu mindre med min bagage og jeg havde brug for en tid til at bare være mig og reflektere over mine 3 måneder på Earth Lodge. Og hvorfor skulle jeg egentlig tage så langt væk, når jeg nu er så glad for Antigua by? Jeg endte derfor med at være 13 nætter i Antigua og boede det dejligste sted, nemlig på “Yellow House B&B”. Her fik jeg et godt tilbud, med privat værelse og morgenmad inkluderet for Q100 (85 DKK) pr overnatning. – (Q = forkortelsen for valutaen i Guatemala, som er Quetzales).

Yellow House, hvor jeg boede i 13 nætter

Når man som turist ved, at man skal befinde sig et sted i en længere periode, så er der faktisk mange hostels og hoteller, som er villige til at give en god pris. Det kan nemlig bedre betale sig for dem at sænke prisen og vide at der er værelser besat, fremfor at prisen er højere og kun have gæster en gang i mellem. Jeg fik flere tilbud rundtomkring, men jeg valgte Yellow House, da det var det bedste tilbud for mig, og også fordi de har en rigtig hyggelig tagterrasse hvor jeg kunne slappe af, skrive, læse osv.

Og 13 nætter i Antigua var bestemt ikke for meget. Jeg kunne sagtens få tiden til at gå. Udover at filme og fotografere, skrive og redigere nogle videoer, så var der tid til nogle dejlige lange samtaler med familie og venner over nettet, jeg besøgte nogle kirker, ruiner, markedet, en musikforretning, jeg var i Guatemala City to gange (hvilket var en kæmpe succes og smadder godt at få set, så ens fordomme og rygter omkring hovedstaden kunne forandres) og jeg var også til en koncert med Santiago Cruz (colombiansk sanger, som er meget kendt i hele Latinamerika). Jeg var ude og spise med veninderne, og besøgte nogle landsbyer udenfor Antigua og fik gået en lang tur med en hund, som bor lige nu på et hundereservat, og mange flere ting….

Koncert med Santiago Cruz i Guatemala City
Billede fra koncerten med Santiago Cruz. Vi sad i V.I.P området
I Guatemala City i zone 1 foran National Paldset

Så, to uger gik faktisk rigtig hurtigt og pludselig blev det 12. februar, hvor jeg skulle rejse til Costa Rica og mødes med min mor. Helt vildt.. Jeg glædede mig som et lille barn, der skulle i Tivoli for første gang – og måske netop fordi jeg så så meget frem til gensynet, så var det endnu mere træls, at mit fly var forsinket i næsten to timer fra Guatemala City.

En meget tom og ret kedelig lufthavn i Guatemala City

Det endte derfor med, at min mor ankom før mig (det skulle ellers have været omvendt) og hun stod klar og vinkede til mig, da jeg kom ud af lufthavnen og sikke et dejligt gensyn efter 4,5 måneder. Jeg anede slet ikke, at jeg havde savnet hende så meget!!

Skriv et svar