You are currently viewing Auto safaripark chapín

Auto safaripark chapín

  • Post author:

20 minutter i bil vest for Guazacapán finder man “Auto safari chapín”. En dyrepark, hvor man kører i bil gennem området og parken. Der er over 96 forskellige dyrearter og over 70 forskellige plantearter. Blandt de 96 dyrearter har de dyr, der for øjeblikket er i fare for udryddelse. Blandt dem er tapiren til stede og er i alvorlig fare for udryddelse. I 2006 var der mindre end 1.000 tapirer kun anslået i Guatemala. Deres mission er at bevare den nationale fauna og uddanne befolkningen om dyrenes livsvigtige betydning i deres liv.

Åbningstider: 

Tirsdag til søndag fra 09:30 – 17:00

Pris: 

Voksne og børn over 11 år år betaler 60 Q (52 kr)

Børn mellem 2-10 år betaler 50 Q (43 kr)

Prisen giver adgang til selve dyreparken med bil samt den del af dyreparken, som er til fods, en sejltur på søen, hvor man kan se mange fugle og aber samt fri adgang til swimmingpoolen, som er ved parkens restaurant.

Man kan sagtens bruge en hel dag i dyreparken, da der er masser at se på. Og har man brug for at slappe af og hvile sig lidt, så er der masser af solstole ved poolens område. Der er flest mennesker i højsæsonen og i weekenderne, og der kommer også mange besøgende fra El Salvador.

I parken fik jeg fornøjelsen af at fodre giraffer, og det var ret særligt. Jeg har aldrig været så tæt på en giraf før og har heller aldrig prøvet at blive slikket op ad armen af en før, hvilket var ret “vådt”.

 

Hvor befandt jeg mig: Auto safaripark chapín

Hvem mødte jeg: En masse dyr, David og Raul, som jeg var afsted med

Hvad overraskede: At en giraftunge er så lang og blå

Hvad skal man huske på: At have badetøj og håndklæde med samt at huske på, at det er os som er gæster, så vi skal respektere dyrenes territorium.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Yoanda Galdámez

    Yo quiero algún día conocer el safaripark, lindo estar allí con la naturaleza y animales.

    1. Amanda

      Pues si. De verdad que el parque merece una visita y se puede estar allí un dia entera. Y me gustó mucho la piscina tan grande que tienen, donde se podia relajarse un poco durante el dia.

Skriv et svar