Om Ricos Orbis

Jeg hedder Amanda og jeg er stifter af Ricos Orbis. Men hvorfor netop dette navn? Ricos, fordi jeg hedder Rico til efternavn. Orbis fordi det er Ricos ”verden”. På min hjemmeside kan du læse om mit verdensbillede og det som rør sig i Ricos Verden. - Jeg er vokset op i en andalusisk landsby udenfor Málaga og har spansk familie. Jeg rejser jævnligt til Spanien og er så heldig, at jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er uddannet rejseleder, og har bl.a. arbejdet på Tenerife, i Thailand og Tyrkiet. Jeg er også uddannet svømmelærer og har også specialiseret mig indenfor babysvømning. Efter fire år på lærerseminariet blev jeg uddannet skolelærer og har arbejdet på en dansk folkeskole siden.

Jeg elsker at rejse. Jeg rejser for at opleve nye kulturer, for at møde lokalbefolkningen, for at lære om andre samfund, høre og opleve om deres traditioner samt madkulturer. Jeg er nysgerrig på livet og nysgerrig på hvor forskellige vi mennesker kan leve og have en hverdag på.

Lige nu er jeg i Mellemamerika og rejser på ubestemt tid. Jeg arbejder mig frem og griber de muligheder der viser sig. Jeg tager en masse billeder, samler informationer om de steder jeg besøger og arbejder på min kommende børnebog Jeg skriver også nogle rejseartikler.

På min blog kan du følge med i min rejse og læse om løst og fast om mine tanker, refleksioner, få gode råd, baseret på egen erfaringer samt se nogle billeder og videoer, som jeg tager undervejs.

Du kan desuden finde Ricos Orbis på de sociale medier og Ricos Orbis har også en youtubekanal, hvor du kan se videoer fra rejsen. Du er velkommen til at smide en kommentar eller stille et spørgsmål i bloggen eller kontakt mig.

Kontakt Amanda - Ricos Orbis