2 nyttige Apps til dig, som er i udlandet

Når man rejser, kan det være småt med dækning og forbindelserne kan være meget ustabile. Vælg derfor at benytte nogle Apps, som passer til dig og dine behov. Det kan blive rigtig dyrt, hvis man ringer eller sender beskeder fra sin egen mobil i udlandet. Jeg talte fx engang i mobiltelefon i 20 min, mens jeg var på Cuba, og det blev en regning på over 600 kr.

Så, derfor anbefaler jeg nedenstående Apps, som er rigtig gode mens du er på farten og fortsat ønsker at have kontakt til dine venner og familie.

 

1. Whats App

Programmet tillader afsendelse af sms’er og taleopkald, samt videoopkald, billeder og andre medier, dokumenter og brugerplacering. Programmet kører fra en mobilenhed, men er også tilgængelig fra stationære computere). Og så er det helt gratis via Internet (når det er der).

 

2. Marco Polo

Mens Marco Polo virkelig er et “call-and-response-spil”, med folk fra hele verden, er det også en video-hilsen-app som minder om “Snapchat” og “Instagram’s” Stories-funktion.

 

Amanda

Jeg hedder Amanda. Jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er rejseekspert og min hjemmeside omhandler lige nu mine rejser.

Skriv et svar