Iglesia “El Rosario” i San Salvador

Iglesia “El Rosario” i San Salvador

I centrum af San Salvador finder man en mærkelig bygning set udefra. En stor brunlig buet bygning, men det er faktisk en kirke. Skulptøren Ruben Martinez har designet kirken og den blev færdig i 1971. Hvis du spørger mig, er det nok den fineste kirke i Mellemamerika, (selvom jeg ikke har set så mange). Kirken er på en måde skjult af et buet betontag og siderne er fyldt med regnbuefarvede glas, som giver et helt fantastisk lys. Jeg anbefaler klart, at man besøger kirken enten tidlig om morgen eller om eftermiddagen, hvor lyset giver en større kontrast. Faderen til Centralamerikanske uafhængighed, Padre Delgado, er begravet her.

Amanda

Jeg hedder Amanda. Jeg er vokset op med (og i) to kulturer og taler begge sprog flydende. Jeg er rejseekspert og min hjemmeside omhandler lige nu mine rejser.

Skriv et svar